Brands
 
Coşul tău este gol!
 
 
 
Top vÂnzari
 
Recomandări
 
 

Conditii de utilizare

1.      Conditii de utilizare

Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea site-ului mastersport.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Continutul site-ului mastersport.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe), toate drepturile fiind rezervate si, prin urmare, orice reproducere (totala sau partiala) a informatiilor de pe site si din baza de date, precum si preluarea pozelor fara acordul scris in prealabil al mastersport.ro este interzisa.

Nu se va copia sau distribui nicio informatie (text, poze, video sau orice alt material) fara a obtine in prealabil acordul scris de la administratorul websiteului.
Veti respecta termenii si conditiile impuse de acest website.

2. Produse si preturi

Preturile afişate includ TVA. Preturile produselor pot suferi modificări datorate evoluţiei factorilor economici direct implicaţi în realizarea ofertei. Preţul nu se mai modifică odată încheiat contractul şi validată comanda. Conditiile de vanzare de pe acest site au valoarea unui contract valabil incheiat si pot fi modificate in orice moment de catre societate, fara a-si informa in prealabil clientii, conditiile care se aplica fiind cele de pe site in momentul validarii comenzii.

3. Comanda, cheltuielile de livrare, livrarea mărfurilor, modalitati de plata

a)  Posibilitati de a comanda produsul dorit:

- de pe site-ul nostru www.sportabc.ro unde va puteti inregistra si sa trimiteti o comandă on-line

- prin telefon la 0740937318

- prin email : office@sportabc.ro

b)  LIVRARE SI PLATA
- livrarea se face in max. 15 zile calendaristice
- livrarea se face prin:

- DPD

- Posta Romana (cost: intre 12 - 15 RON)

- plata se face prin OP la banca sau cash (ramburs la curier)

- se percepe avans 30% pentru comenzile ce depasec 3000 lei(ce este sub 3000 lei nu se percepe avans) 

6. Returnarea pruduselor

Potrivit prevederilor legale în vigoare, "consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului". Notificarea şi rambursarea produsului vor fi făcute cu suportarea de către dumneavoastră a cheltuielilor aferente prin colet poştal, cu confirmare de primire, la adresa :

Balint I. Ileana Intreprindere Individuala

Cristuru Secuiesc, str. Budai Nagy Antal, nr 183

Cod. 535400

Jud. Harghita

Nu preluăm colete cu ramburs. Marfa se returnează în forma sa originală, fără a fi deteriorată sau utilizată, împreună cu factura. Datorita procedurii logistice, se poate întâmpla ca produsele sa va fie returnate în timp diferit.Indiferent de opţiunea aleasă, schimb cu un alt produs sau contravaloare, se vor trimite banii prin mandat poştal şi apoi produsul în cazul în care doriţi schimb. În acest caz vă rugăm ca adresa pe care o aveţi în baza noastră de date să fie aceeaşi cu cea din buletin. 

Created By Robbie

Sport ABC - 2014

Statistici T5